Valmennukset antavat sulle mahdollisuuden...
Tuntuuko siltä, että työpaikalla kiire kasvaa, mutta tuottavuus junnaa paikallaan? Tai kenties työntekijöiden jaksaminen on koetuksella, ja sairaspoissaolot kasvavat?
Näihin haasteisiin on ratkaisu, joka ei vaadi taikatemppuja vaan konkreettisia työkaluja ja oivalluksia arjen aikavarkaista, hermoston vahvuuksista ja uupumuksen torjumisesta.
Valmennuksissani keskitytään siihen, kuinka kiireen tuntu ei aina johdu siitä, että tehtäviä on liikaa, vaan siitä, että aikavarkaat vievät huomaamatta tehotyötunnit. Tämän lisäksi autan työntekijöitä tunnistamaan oman hermostonsa voimavarat – stressin hallinta ja palautuminen eivät ole vain pehmeitä puheita, vaan konkreettisia taitoja, jotka voi oppia.
Miksi tämä on tärkeää yrityksellesi? Koska hyvinvoivat työntekijät tarkoittavat vähemmän sairaspoissaoloja, vähemmän irtisanoutumisia ja enemmän sitoutumista työpaikkaan. Yritys voi säästää merkittävästi rahaa ja aikaa, kun työntekijät pysyvät terveempinä ja motivoituneempina. Lisäksi hyvinvoiva tiimi on innovatiivisempi ja tehokkaampi, mikä näkyy suoraan yrityksen tuloksessa.
Valmennukset ja luennot eivät ole vain väliaikaisia piristysruiskeita, vaan ne antavat tiimillesi pitkäaikaisia työkaluja parempaan arjen hallintaan, palautumiseen ja jaksamiseen. Tämä tarkoittaa, että saatte enemmän aikaan vähemmällä stressillä – ja se jos mikä, näkyy lopulta koko yrityksen menestyksessä.
Tehdään yhdessä teidän yrityksestä entistä energisempi, tuottavampi ja hyvinvoivampi paikka!
Kun työntekijät oppivat hallitsemaan arjen aikavarkaita ja tukemaan hermostonsa vahvuuksia, heidän työskentelynsä muuttuu sujuvammaksi ja merkityksellisemmäksi. Tämä kasvattaa työn imua – sitä tilaa, jossa työ tuntuu innostavalta ja mukaansatempaavalta. Kun jokaisella on selkeät keinot hallita stressiä ja ylläpitää palautumista, motivaatio kasvaa luonnollisesti.
Työhyvinvointi ei ole vain mukava lisä, vaan sen ytimessä on tehokkuus. Hyvinvoiva työntekijä jaksaa paremmin keskittyä, on luovempi ja kokee työnsä merkitykselliseksi. Tämä heijastuu paitsi yksilön omaan suoritukseen, myös koko tiimin ilmapiiriin ja yhteishenkeen. Kun kaikki voivat hyvin, yritys voi entistä paremmin.
Toimin aiemmassa työssäni kehitysvammaisten ympärivuorokautisen asumisyksikön johtajana 2 vuoden ajan. Kun aloitin, iski korona ja hoitajapula. Elämä meni sekaisin kaikkialla, erityisesti sotealalla.
Huomasin hyvin vahvasti sen, miten arki vaikuttaa myös työhön ja toisin päin. Jos työntekijällä arjessa oli haastetta jaksamisessa, palautumisessa ja latautumissa, henkinen kuorma oli iso eikä ehkä pystynyt elämään sellaista arkea mikä tukisi omaa hyvinvointia, se näkyi myös töissä. 😳
Se heijastui mm. siihen miten kohtaa työkaverit, miten pystyy ottamaan vastaan haastavat tilanteet, kuinka käsittelee arkisia asioita, miten hoitaa työtehtäviä loppuun sekä kuinka osallistuu yhdessä kehittämiseen.
Olin esimiehenä mukana tukemassa useamman työntekijän uupumusprosessissa, sairaslomassa ja töihin paluussa osatyökykyisyyden portaissa. Silloin kun ei jaksa ja voi hyvin, se näkyy, tuntuu ja kuuluu ympärilläkin. Jokaisella omalla tavallaan. Silloin ei ole enää oma aito itsensä. 💔
Ja arvaatko mitä? Mä todella yritin auttaa työntekijöitäni jaksamaan. Jotta heillä kaikilla olis hyvä olla töissä. Mutta enhän mä kaikkeen riitä enkä mitenkään voi kaikkeen vaikuttaakaan. Lopulta uuvuin myös itse.
Haluan olla nyt auttamassa siinä, ettei sun yrityksessäsi käy samoin tai että lopulta itsekin tarvitset aikalisää. 😔
Mitä jos sulla olis mahdollisuus tukea sun henkilöstöäsi jaksamaan paremmin, ilman että se on pois sun jaksamisestasi?
Kun omassa arjessaan hyvinvoiva työntekijä toisi mukanaan töihin iloa, innostusta ja intoa. Miten se vaikuttaisi koko työyhteisöön, työn imuun, työn tuloksellisuuteen ja työhön sitoutumiseen? Ja myös suhun? 😊
Silloin kun henkilöstö voi hyvin, myös sairaspoissaolot ja niiden mukanaan tuomat kustannukset pienenevät. Silloin kun henkilöstö jaksaa paremmin, sen vaihtuvuus on pienempää. Silloin kun henkilöstö tulee töihin hyvillä energioilla, työ palkitsee tekijäänsä aivan eri tavoin mikä vaikuttaa tehokkuuteen ja tuloksellisuuteen. 🔥
Koen, etteivät yleiset hyvinvointiluennot anna täysin sitä, mitä jaksamisen tueksi oikeasti tarvitaan. Koen, että yksilöllisellä tuella saadaan aikaan laajempia ja pysyvämpiä tuloksia.
Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa katse on eteenpäin ja kohti yksilön omaa henkilökohtaista kasvua. Mä valmennan arkea, missä on enemmän väljyyttä, jaksamista, itsensä huomioimista ja lempeää hyväksymistä sekä palautumista. Sellaista tasapainoista ja vapaata fiilistä. Ne löytyvät mm. itsetuntemuksesta, arvoista, priorisoinnista, itsensä johtamisesta ja arjen aikataidoista. Ja kun oma arki on sellaista mitä itse haluaa, kaipaa ja tarvitsee, se heijastuu myös vahvasti siihen, millaista on olla töissä ja miten siellä jaksaa. 💛
MUOKKAA!! MUUTA?????
Mikä kokonaisuuksista olisi teidän porukalle osuvin?
Moi, mä oon Minna!
YRITYSNÄKÖKULMA!! MUOKKAA!!!
Koska itse olen kokenut arjessa uupumisen, toivon että voin autta myös sua ponnistamaan takaisin jaksavampaan arkeen uupumisen jälkeen (tai parhaassa tapauksessa ennen kuin uuvut).
Mä valmennan arkea, missä on enemmän väljyyttä, jaksamista, itsensä huomioimista ja lempeää hyväksymistä sekä palautumista. Sellaista tasapainoista ja vapaata fiilistä.
Sen teen kaikilla niillä opintopisteillä, mitä elämä on mulle antanut sekä koulutuksilla, joita olen käynyt. Ratkaisukeskeisenä valmentajana ja hermoston vahvuuksien valmentajana autan sua löytämään sun mielesi ja kehosi vahvuudet ja kerron, kuinka opit niitä itse arjessasi käyttämään, jotta et kuormitu.
Oletko valmis ottamaan sun askeleitasi?
Mä olen täällä sun apunasi ja tukenasi!
Asiakkailta kuultua... 💛
“Sinulla on kyky kuunnella, kohdata ja keskittyä hetkeen. Sen lisäksi osaat esittää kysymyksiä, jotka laittavat ajattelemaan tai kylvävät siemenen, mikä jää kasvamaan mielen sopukoihin ja herää eloon oikeassa hetkessä.”
- Sanna -
“Useampi solmu on lähtenyt selkenemään, kun olen saanut niitä kanssasi jakaa. Alussa tuntui, etten edes tiennyt miten alkuun pääsee ja en “keksinyt” miten asiat voi ratkaista. Mutta niin ne asiat lähtivät etenemään ja muutosten ansiosta sain takaisin hyvinvointia omaan arkeen ja erityisesti jaksamiseen. “
- Sari -
TÄHÄN JOKU MUU!